Ремонт и смяна на радиатори и парно отопление

ремонт на радиатор

Извършваме всички видове премествания на радиатори, скъсяване и удължаване на радиаторни връзки както и щрангове.

Подменяме термо вентили, кранове и глидери на чугунени както и на алуминиеви радиатори, без значение от марката и модела. Ако се налага да смените вашият протекъл панелен радиатор или се нуждаете от професионален монтаж на лира, конвертор или каквото и да е друго отоплително тяло, а също и ако има теч на отоплителната инсталация, защото от професионалния монтаж зависи добрата работа на вашия радиатор също така и вашия комфорт.

Ако нуждаете от професионален съвет позванете.

Смяната на радиатора в апартамента може да бъде извършена, както лятото, така и зимата. Ако тази операция се извършва от наш ОВ специалист защо тази смяна има някои тънкости като спирането на отоплението и източването на инсталацията а след това неиното допълване с вода и пускане в работен режим.

Ако е протекъл стария радиатор или при авария това може да стане по време на зимния отоплителен сезон вие ни се обадете ние ще се озове ме максимално бързо за да решим вашите проблеми. Правилното изчисление на мощностите на вашите радиатори ще се извърши от наш специалист, за да нямате в последствие преразход на енергия, който води до ежемесечни финансови загуби.

Извършваме също доставка и подмяна на стоманени, чугунени и алуминиеви радиатори, като осигуряваме доставка на новите радиатори и всички необходими материали по монтажа и предлагаме и на термо винтили и всики консомативи за отоплението.

При нужда от монтаж и демонтаж на радиатори, термовентили, ребра, термоглави, обезвъздушители и друго ние с ме на разположение.