Монтаж – Демонтаж и Ремонт на парни инсталации и смяна на тръби

Сменяме частично или цялостно тръбите на старите парни инсталации с тръби от PEP или полипропилен с алуминиева вложка както и тръби от базалт и стъклофазер с високо качество.

Извършваме ремонт на парни инсталации с централизирано топлоподаване и на локални инсталации и системи. Извършваме огледи и диагностика на парно за София и целия регион на София-окръг.

Разполагаме с пълен набор от инструменти, смяна на корозирали тръби, смяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на отоплителната инсталация.

Монтираме парни инсталации с камини и котлета на къщи, вили, апартаменти или други помещения по избор на клиента. Може да разчитате да Ви препоръчаме подходящо място за поставяне на радиаторите, колекторите и тръбите, за да бъде максимално балансирана системата и да има ефективно и икономично отопление.

Тръбите се поставят в изолация за да намалим максимално загубите, което е важно за Вашата икономия и ограничаване от излишни разходи. Използваме само качествени материали, което е изключително важно за този тип инсталации.

Предлагаме също така демонтаж и монтаж на камини,котли на твърдо гориво,ток, газ и радиатори, затапване на радиатори, навиване на резби, заварки, смяна на щрангове на отоплителни инсталации, смяна на лири и подмяна или частичен ремонт на щранг лири, монтаж на обезвъздушители и всякакви други услуги за ремонт и изграждане на отоплителните инсталации на жилищни сгради частни къщи и вили.

Разполагаме с необходимия екип за отстраняване на аварии, Монтаж – Демонтаж и Ремонт на парни инсталации и смяна на тръби.