Пълна подмяна на система или само части от нея

Ремонтираме отоплителни инсталации на къщи, вили, апартаменти,блокове,копераци и други сгради или ги подмениаме изциало ако се налага. Избираме подходящо място за радиаторите, колекторите и тръбите, за да бъде максимално балансирана системата и да има ефективно и икономично отопление.

Тръбите се поставят в изолация за да намалим максимално загубите. Използваме само качествени материали като нови черни траби които са водоизпробвани или с най нови технологи като полипропилен с алуминиева флошка,базалтова, PEP или стъклофазерни тръби с високо качество и дълък живот на работа.

Извършваме ремонт на отоплителни инсталации с централизирано топлоподаване и на локални инсталации и системи. Извършваме огледи и диагностика на парно за София и София-окръг.

Разполагаме с пълен набор от инструменти, смяна на корозирали тръби, смяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на отоплителната инсталация.

Ако нуждаете от професионален съвет позванете.