Монтаж на радиатори (с демонтаж и доставка на радиатори)

Извършваме всички видове монтиране и премествания на радиатори, скъсяване и удължаване на радиаторни връзки както и щрангове. Подменяме термо вентили, кранове и глидери на чугунени както и на алуминиеви радиатори, без значение от марката и модела.

Пълен монтаж на радиатори с всички нужни свързващи елементи в кухни, спални помещения, всекидневни, коридори, вили, и други видове. В много случаи правим и демонтаж преди монтиране на новите радиатори.

Може да разчитате на нас, ако се налага да смените вашият протекъл панелен радиатор или се нуждаете от професионален монтаж на лира, конвертор или каквото и да е друго отоплително тяло, а също и ако има теч на отоплителната инсталация.

Предлагаме също така демонтаж и монтаж на камини,котли на твърдо гориво,ток, газ и радиатори, затапване на радиатори, навиване на резби, заварки, смяна на щрангове на отоплителни инсталации, смяна на лири и подмяна или частичен ремонт на щранг лири, монтаж на обезвъздушители и всякакви други услуги за ремонт и изграждане на отоплителните инсталации на жилищни сгради частни къщи и вили.

Разполагаме с екип за отстраняване на аварии по парни инсталации и всички видове радиатори.