Монтаж на парни инсталации

Монтираме парни инсталации с камини и котлета на къщи, вили, апартаменти. Избираме подходящо място за радиаторите, колекторите и тръбите, за да бъде максимално балансирана системата и да има ефективно и икономично отопление. Тръбите се поставят в изолация за да намалим максимално загубите. Използваме само качествени материали.

Преместване и подмяна радиатори

Извършваме всички видове премествания на радиатори, скъсяване и удължаване на радиаторни връзки както и щрангове.Подменяме термо вентили, кранове и глидери на чугунени както и на алуминиеви радиатори, без значение от марката и модела. ако в се налага да смените вашият протекъл панелен радиатор или се нуждаете от професионален монтаж на лира, конвертор или каквото и да е друго отоплително тяло , а също и ако има теч на отоплителната инсталация.

Ремонт на парни инсталации и смяна на тръби

Сменяме частично или цялостно тръбите на старите парни инсталации с тръби от PEP или полипропилен с алуминиева вложка както и тръби от базалт и стъклофазер с високо качество.
Извършваме ремонт на парни инсталации с централизирано топлоподаване и на локални инсталации и системи.

Извършваме огледи и диагностика на парно за София и София-окръг. Разполагаме с пълен набор от инструменти, смяна на корозирали тръби, смяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на отоплителната инсталация.

Демонтаж и монтаж на чугунени и алуминиеви радиатори

Предлагаме също така:

  • демонтаж и монтаж на камини,котли на твърдо гориво,ток, газ и радиатори,
  • затапване на радиатори,
  • навиване на резби,
  • заварки,
  • смяна на щрангове на отоплителни инсталации,
  • смяна на лири и подмяна или частичен ремонт на щранг лири,
  • монтаж на обезвъздушитеели
  • и всякакви други услуги за ремонт и изграждане на отоплителните инсталации на жилищни сгради частни къщи и вили.

Разполагаме с екип за отстраняване на аварии по парни инсталации.