Ремонти и подмяна на цялата отоплителна и парна инсталация

Извършваме ремонт на отоплителни и парни инсталации с централизирано топлоподаване и на локални инсталации и системи, както на къщи и вили. Нашия екип извършва директно огледи и диагностика на отоплителни инсталаци за София и София-окръг.

Разполагаме с пълен набор от инструменти за смяна на корозирали тръби, смяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на отоплителната инсталация, както и изграждане на нови от А до Я.

Ремони и подмяна на вертикални и хоризонтални щрангове.Ние предлагаме да сменим вашите корозирали или спукани тръби с нови черни водоизпробвани или с най-нови технологии като полипропилен с алуминиева флошка,базалтова, PEP или стъклофазерни с високо качество и дълъг живот на работа .

Тръбите се поставят в изолация за да намалим максимално вашите загуби. Така ние ви осигоряваме на вас и вашето семейство уют и комфорт.

Щранг лирите са важна част от отоплителната система на блоковете, жилищните кооперации и на повечето жилища. В повечето случаи създават проблеми като често корозират или се пукат и наводняват жилищата и създават проблеми.

Ние предлагаме да сменим вашите щранг лири с нови черни траби които са водоизпробвани или с модерни възможности, които са актуални на пазара. Може да поставим самостоятелна лира на всеки апартамент, което води до 30 процента икономия на енергията и вие пестите излишни разходи.

Ако се нуждаете от професионален съвет позвънете.