Монтаж на мебели за баня

Ако искате да подмените съществуващото обзавеждане във Вашата баня или се нанасяте в чисто нов апартамент без налично такова, се свържете с нас и ние ще монтираме всичко във възможно най-кратки срокове, без да правим компромис с качеството.

След като спрете избора си на дадена мебел или аксесоар за баня, просто ни се обадете и ние ще го монтираме, когато Ви е удобно. Ние може да монтираме абсолютно всеки елемент във Вашата баня, без значение дали става въпрос за декоративна част, като например шкаф или за санитарни съоръжения, без които банята не може да функционира- тоалетна чиния, мивка, душ кабина.

Потърсете ни, когато имате нужда някой да монтира вашите:

  • - огледала
  • - плотове
  • - водоустойчиви мeбели- шкафове, полици, етажерки
  • - смесители и батерии за вода
  • - всякакви аксесоари и декорации за баня

След приключването на ремонта на водопровода и канализацията в банята и тоалетната и монтажа на плочките е необходим правилния МОНТАЖ на ОБЗАВЕЖДАНЕто В БАНЯ. Може да Разчитате на нас за демонтажа и монтажа на всичките аксесоари, санитария и мебели за баня. Наш майстор можете да потърсите, ако имате нужда от монтаж на – мивка, шкаф – мивка, моноблок, тоалетна с вградено казанче, душ батерия, батерия за мивка, душ кабина, поддушово корито, вана, джакузи и всичко необходимо за вик услуги във Вашата баня.

При ремонт на баня, монтаж на санитария в баня, изпозваме качествени силикони и уплътнения както и монтаж ни лепила. При монтажа на батериите и крановете навиваме тефлонова лента ,течен тефлон и лепило за метал за да предотвратяване на евентуални течове. Силиконите, които използваме при монтажа на порцеланова санитария те са високо качествени материали на водещи производители.

При монтаж на аксесоари е важно да не бъде пробита някоя водопроводна или канализациона тръба. Последствията в такъв случай са свързани с неприятно къртене на плочки и излишни разходи.