Монтаж на бойлер

Нашите водопроводчици извършват професионален монтаж на бойлери. Работим с всички видове бойлери- електрически, бойлери на дърва, на твърдо гориво и на ток, газови бойлери. Ако вече сте закупили своя бойлер се сържете с нас, за да бъдете сигурни, че монтажът му ще бъде извършен професионално и качествено.

При монтаж на бойлер от особено значение са крепежните дюбели, които се захващат за стената и които поемат тежестта на бойлера. Трябва да са много добре закрепени, за да не се случи някой инцидент или да не се напукат плочките в банята. Самият бойлер може да бъде монтиран на стена или на тавана, според личните предпочитания на клиента и наличното пространство.

Нашите водопроводчици ще монтират меките връзки, които довеждат чистата вода в бойлера. След това се извършват необходимите манипулации от страна на електротехниците в нашия екип и бойлерът се включва в ел системата, занулява се и се обезопасява.

Последният етап изисква отново намесата на водопроводчици, които да монтират възвратния вентил, като се внимава за посоките на влизане и излизане на водата.

Трябва да се монтират и спирателни кранове, които се използват при повреда в бойлера и нужда да бъде изолиран от ВиК мрежата в дома.