Аварийни услуги

Водопроводните услуг в София са неизбежна част от нашето ежедневие. Остарялата водопроводна система в старите сгради неминуемо води до водопроводни проблеми и течове. Не качествените водопроводни разводки в новото строителство също не са рядкост. Ако имате проблем с водопровода, в Вашия дом, коперация или вила за отстраняване на какъвто и да е проблем по водопровода ни потарсете.

Можете да ползвате наш екип в софия по всяко време при възникнал теч или авариа. При нужда от подмяна на стария водопровод с нови полипропиленови тръби, потърсете нас ние ще помогнем бързо и коректно . Можем да извършим цялостна или частична подмяна на водопровода и канала, в зависимост от необходимостта и разрешаването на проблема.

Без значение дали тръбите са на трудно достъпно място или е необходимо къртене, ние ще се справим бързо и качест.Също така извършваме ремонт на отоплителни и парни инсталации с централизирано топлоподаване и на локални инсталации и системи както на къщи, вили и копераци. Извършваме огледи и диагностика на отоплителни инсталаци за София и София-окръг.

Разполагаме с пълен набор от инструменти за смяна на корозирали тръби, смяна на спирателни кранове, изграждане на байпас, смяна на термоглави и термовентили, отстраняване на течове от тръби и радиатори, смяна на циркулационни помпи, монтаж и смяна на автоматични пълначки, пълнене, източване и обезвъздушаване на отоплителната инсталация.както и изграждане на нови от А до Я. Ако нуждаете от професионален съвет позванете