Канал ремонтиране, отпушване, изграждане

При смяна на старите вертикални каменинови тръби в апартаментите се подменят и хоризонталните тръби намиращи се в плочата. Тези тръби отвеждат водата от сифоните до вертикалната тръба.

Обикновенно те са оловни и са корозирали и запушени с косми и нечистоти както и мазнини. След демонтаж на стари и монтаж на нови канализационни тръби и техните връзки в мазето задължително се поставя ревизия и възвратна клапа.

Отпушване на канали

Предлага ме Отпушване на канали за територията на град София. Ние сме с дългогодишен опит в отпушване и вик ремонт на канал и канализационни системи. Запушените канални тръби водят до наводнения на мазета, бани , кухни, тоалетни и мокри помещениа. Това е свързано с неприятни миризми и опасност от болести.

При пробем във вашия канал или запушване на някоя отходна тръба, потърсете наш маистор за бързо и качествено отпушване, ремонт и отстраняване на проблема. Това зависи от каналната разводка или дали има оставени ревизиони отвори на тръба. При чести запушвания на канализацията, ние ще ви предложим оферта за подмяна на каналните тръби и трайно решаване на проблема с неприятни запушвания, течове и наводнениа.

При смяна на старите вертикални каменинови тръби в апартаментите се подменят и хоризонталните тръби намиращи се в плочата. Тези тръби отвеждат водата от сифоните до вертикалната тръба. Обикновенно те са оловни или метални които са корозирали и запушени с косми и нечистоти както и мазнини.

След демонтаж на стари и монтаж на нови канализационни тръби и техните връзки в мазето задължително ние це поставим ревизия и възвратна клапа. Ако нуждаете от професионален съвет позванете.Ние ще помогнем.