Монтаж на радиатори - алуминиеви, чугунени, панелни, конекторни, термо винтили

Извършваме всички видове премествания на радиатори, скъсяване и удължаване на радиаторни връзки както и щрангове.Подменяме термо вентили, кранове и глидери на чугунени както и на алуминиеви радиатори, без значение от марката и модела. ако в се налага да смените вашият протекъл панелен радиатор или се нуждаете от професионален монтаж на лира, конвертор или каквото и да е друго отоплително тяло , а също и ако има теч на отоплителната инсталация.защото от професионалния монтаж зависи добрата работа на вашиа радиатор също така и вашиа комфорт. Ако нуждаете от професионален съвет позванете.

Радиатори

Смяната на радиатора в апартамента може да бъде извършена, както лятото, така и зимата. Ако тази операция се извършва от наш ОВ специалист защо тази смяна има някои тънкости като спирането на отоплението и източването на инсталацията.

Ако е протекъл стария радиатор или при авария това може да стане по време на зимния отоплителен сезон вие ни се обадете ние ще се озове максимално бързо за да решим вашите проблеми.

Правилното изчисление на мощностите на вашите радиатори ще се извърши от наш специалист, за да нямате в последствие преразход на енергия, който води до ежемесечни финансови загуби.

Радиатори с термо винтили

Извършваме всички видове премествания на радиатори, скъсяване и удължаване на радиаторни връзки както и щрангове.Подменяме термо вентили, кранове и глидери на чугунени както и на алуминиеви радиатори, без значение от марката и модела. ако в се налага да смените вашият протекъл панелен радиатор или се нуждаете от професионален монтаж на лира, конвертор или каквото и да е друго отоплително тяло , а също и ако има теч на отоплителната инсталация.защото от професионалния монтаж зависи добрата работа на вашиа радиатор също така и вашиа комфорт.